• De rechterhand van ondernemers!

  We doen je boekhouding, ontzorgen IT en

  geven financieel, juridisch en fiscaal advies.
  Uiteraard zo veel mogelijk digitaal voor efficiency en groei.

  Zodat jij kostbare tijd en energie kan richten op hoofdzaken!

 • Boekhoud Service

  Maak je niet meer druk over de boekhouding of aangiften terwijl je altijd grip hebt en kunt sturen op basis van je cijfers.

  IT diensten

  Hoewel IT geen rocket science is hebben veel ondernemers geen tijd of affiniteit. We vinden het super leuk om je te helpen.

  Advies

  Hulp bij belastingdienst, financieringsaanvragen en reorganisaties, fusie en overname en andere kansen en bedreigingen tijdens je ondernemerschap.

 • Voor ondernemers door ondernemers

  Afgestemd op je wensen met persoonlijke service en gericht advies.

  broken image

  Digitaal maar toch Persoonlijk

  Wij bedienen ondernemers overal in Nederland

  Hoewel ons Service Team in Groningen is gevestigd werken we vanuit diverse locaties voor heel Nederland. Ook voor Corona was bij ons videobellen heel normaal. Hierdoor zijn we efficiënt, flexibel en toch persoonlijk.

  broken image

  100% tevredenheidgarantie

  Maandelijks opzegbaar

  Voldoen we niet aan je verwachting of ben om een andere reden niet tevreden? Dan kan je altijd stoppen. Ons team wil alleen tevreden klanten! Daarom geen aansluitkosten en een maandelijks opzegbaar abonnement.

 • Jules (Asset Management):

  "Het platform bevalt mij prima! Het is erg fijn om alle details van de boekhouding te kunnen overlaten aan jullie, zodat ik zelf kan focussen op mijn werk. Het is ook erg handig om een groep mensen te hebben aan wie ik mijn boekhoudkundige vragen kan stellen, aangezien ik daar zelf nog erg onbekend in ben. Ik krijg altijd snel en duidelijk antwoord en kan er goed mee aan de slag!"

   

  Yasin (Electro Montage):

  “Door de samenwerking met 100digitaal is mijn boekhouding altijd op orde en heb ik een gerust gevoel omdat ik weet dat het goed gebeurt. Hierdoor kan ik me ook meer concentreren op de bedrijfsvoering van mijn bedrijf. Ze denken altijd met je mee en zijn heel oplossinggericht zodat je als bedrijf alles goed op orde hebt waardoor je kan groeien.”

  Agnes (IT Consultancy):

  "Werken met 100digitaal is geweldig . Ik heb altijd de huidige cijfers en ze zijn super behulpzaam en snel met het beantwoorden van mijn vragen"

  Kereshma (Detachering):

  "100digitaal denkt altijd goed mee, ze pakken zaken op tijd op en nemen de tijd als ik vragen heb. Ze geven mij het vertrouwen dat zaken goed komen en goed gaan binnen mijn administratie."

  Fred (E-Commerce):

  "Ik ervaar 100digitaal als attent en opmerkzaam, op het moment dat er zaken ontbreken in mijn administratie nemen ze contact op en indien nodig bieden ze ondersteuning. Ze hebben een goede bereikbaarheid en de samenwerking ervaar ik dan ook als prettig."