Terug naar site

Firm24.com verkoopt haar
boekhoudtak aan 100digitaal

Na een succesvolle samenwerking tussen Firm24.com en Datawear wordt hun gezamenlijke boekhoudtak overgenomen door 100digitaal, het nieuwe label van Datawear. De focus van Firm24 wordt verlegd naar het nieuwe Firm24 Premium label. Een platform waar zakelijke dienstverleners zoals accountants, administratiekantoren en fiscalisten zich kunnen aansluiten voor het opzetten van vennootschappen, aandelenoverdrachten en andere notariële diensten. In ruil daarvoor krijgen ze tevens leads voor boekhouding, fiscaal advies en andere zakelijke diensten. Voor de boekhouding gaan klanten over naar 100digitaal. Hetzelfde team van Datawear blijft deze werkzaamheden ononderbroken uitvoeren tegen dezelfde voorwaarden.
100digitaal is certified partner van Firm24 waardoor het productaanbod van beide partijen optimaal op elkaar aansluit.

Firm24.com

Firm24.com is een platform waar je sinds 2013 als ondernemer terecht kunt voor notariële werkzaamheden zoals de oprichting van een BV, holding structuur, aandelenoverdracht of statutenwijziging. Met ruim 15.000 transacties per jaar is Firm24 de absolute marktleider van Nederland. In september 2020 wordt het platform opengesteld voor alle zakelijke dienstverleners onder het label: "Firm24 Premium". De leads die voortkomen uit deze transacties worden gedistribueerd over de aangesloten partners van Firm24.com. Ben je een accountant, fiscalist of adviseur en wil je ook Certified Partner worden en toegang tot het Firm24 Premium platform neem dan contact op met onze Firm24 Premium desk op telefoonnummer: 085-1306265

100digitaal.nl

Met “Boekhouden as a Service” hoef je je niet meer druk te maken over de boekhouding en aangiften terwijl je wel grip houdt en kun je sturen op basis van de cijfers.
Voor ondernemers door ondernemers: we voeren met een super goed team kwalitatief real-time boekhouden uit voor een gegarandeerd lage prijs zonder verrassingen. En toch afgestemd op je wensen met een persoonlijke service en gericht advies. Voor meer informatie mail met sales@100digitaal.nl of bel met 020-3990566.