• Senior Finance & Control

  Voer controles uit voor jaarwerk en aangiften.

  Bewaak onze kwaliteit en automatiseringsgraad en voer continue verbeteringen door. Klantcontact!

 • Wie zijn wij?

  Steeds meer ondernemers besteden de boekhouding volledig uit. Dan is het van begin tot eind goed geregeld en kan de ondernemer kostbare tijd en energie richten op andere zaken. 100digitaal levert een “premium boekhoudservice met een uniek team, software en procedures: kwalitatief real-time boekhouden voor een gegarandeerd lage prijs waardoor we de basis leggen voor andere diensten als rechterhand van de ondernemer.

  Wat doe je?

  Alle mutaties worden digitaal aangeleverd en automatisch volledig of deels geboekt. Vervolgens verwerken onze administratief medewerkers deze boekingen consequent, kwalitatief en snel met een zo hoog mogelijke automatiseringsgraad. Dat is je startpunt. Jij controleert boekingen en verbetert onze robotisering en processen. Je stelt aangiften, rapportages en jaarrekeningen op en licht deze waar nodig toe aan klanten.
  Je bewaakt onze procedures, checklists en Service Level Agreement (SLA) en past continue verbeteringen toe. Samen met de afdeling Customer Succes ben je verantwoordelijk voor de klant tevredenheid.

  Wie ben je?

  Je bent een gedreven persoonlijkheid die het leuk vindt om in teamverband de uitdaging aan te gaan om de rechter hand van de ondernemer te zijn.
  Je bent financieel vakkundig (minimaal HBO niveau) en hebt behoorlijk wat ervaring met het verwerken van boekingen en opstellen van stukken.
  Je bent accuraat, service- en resultaatgericht, vasthoudend en een teamplayer. Je hecht veel waarde aan het nakomen van afspraken.

  Waarom bij ons?

  Bij 100digitaal helpen we elke dag ondernemers met starten en groeien. Door duidelijk en efficiënt te zijn en met ze mee te denken. Je maakt deel uit van onze start-up omgeving gericht op innovatie en toegevoegde waarde in de stabiele financiële sector. Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open.
  En niet geheel onbelangrijk: werken bij ons is super flexibel! Jij mag zeggen hoeveel uur, welke dagen, of je vooral thuis of vaker op één van onze kantoren in Groningen of Alkmaar wilt werken.
  We vinden persoonlijk contact heel belangrijk maar dat kan natuurlijk ook prima met video bellen.

  Superleuk als je solliciteert!
  Stuur een mailtje met je CV naar hester@100digitaal.nl

 • Add a subtitle here.

  Hello & Welcome!