• FAM

  Add a subtitle here.

 • Wie zijn wij?

  Steeds meer ondernemers besteden de administratie volledig uit aan een accountant of administratiekantoor. Dan zijn financiële zaken van begin tot eind goed geregeld. En kan de ondernemer zijn/haar kostbare tijd en energie weer richten op andere zaken. Datawear levert “boekhouding as a service” aan accountants- en administratiekantoren, onze partners, zodat zij eenvoudig aan deze grote vraag kunnen voldoen. Met een uniek team, software tools en procedures voeren we kwalitatief real-time boekhouden uit voor een gegarandeerd lage prijs. Op deze manier helpen wij onze partners ook om de boekhoud propositie in de markt te zetten bij hun klanten met een scherpe prijsstelling en een gegarandeerde marge.
  Onze missie is de beste en goedkoopste ‘boekhouden as a service’ fabriek van Nederland. Dit doen we met robotisering en een super goed team.

  Wat doe je?

  Mutaties zoals inkoop-, verkoopfacturen, declaraties en banktransacties worden digitaal aangeleverd en binnen onze fabriek herkend en automatisch volledig of deels geboekt. Dat is je startpunt.
  Als administratief medewerker verwerk je boekingen consequent, kwalitatief en snel met een zo hoog mogelijke automatiseringsgraad. Je controleert en verbetert onze robotisering en hebt een signalerende rol met betrekking tot mogelijke verbeteringen binnen administraties of de processen. Je bent onderdeel van de procedure Maandcontrole en je controleert met steekproeven om ook je collega’s te helpen verbeteren.
  Je wordt hierbij geholpen door procedures, checklists en Service Level Agreement (SLA). Waardoor het duidelijk is wat er wanneer van je wordt verwacht.

  Wie ben je?

  Je bent een gedreven persoonlijkheid die het leuk vindt om in teamverband de uitdaging aan te gaan om de beste boekhoud fabriek te zijn.
  Je bent financieel vakkundig (minimaal MBO niveau) en hebt behoorlijk wat ervaring met het verwerken van boekingen binnen Exact, Twinfield, Yuki of vergelijkbare producten.
  Je bent accuraat, service- en resultaatgericht, vasthoudend en een teamplayer. Je hecht veel waarde aan het nakomen van afspraken.

  Waarom bij ons?

  Bij Datawear werken we elke dag keihard samen met Partners om ondernemers te helpen. Door duidelijk en efficiënt te zijn en met ze mee te denken. Je maakt deel uit van onze start-up omgeving gericht op innovatie en toegevoegde waarde in de stabiele financiële sector. Je krijgt ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open.
  En niet geheel onbelangrijk: werken bij ons is super flexibel! Jij mag zeggen hoeveel uur, welke dagen, of je vooral thuis of vaker op ons kantoor in Groningen wilt werken. We vinden persoonlijk contact heel belangrijk maar dat kan natuurlijk ook prima met video bellen.
  Datawear loopt in Nederland voorop met Robotic Accounting. Veel te leren dus!